Zon, zee en strand

Hoi allemaal

Weer even een korte update vanuit het warme en zonnige Koh Samui. Na een dagje in Bangkok doorgebracht te hebben met wat Nederlanders die ik in de bus vanuit Cambodja had ontmoet de bus naar het zuiden gepakt. 200 BTh voor een ticket (=4 euro) en daarmee was ik gewoon een kleine 16 uur onderweg, dat is even waar voor je geld krijgen. Een luxe bus, minibus, boot en nog een minibus verder zit ik dus op het drukste en meest toeristische stukje Koh Samui. Serieus, het is hier net Spanje.

Hier met Rimma en Ru (2 Australische meiden die ik vorige week in de trein had ontmoet) een kamer genomen. Erg luxe met minibar en airco en een halve minuut van het strand. Gisteravond wat wezen eten met 2 gasten die zij van een tour kenden en daarna naar bed want we waren allemaal best wel moe van al dat reizen. Vandaag de hele dag op het strand gelegen, erg mooi en het water is zo warm, heerlijk!

's Avonds maakten ze van de strandbedjes tafeltjes en hebben we heerlijk verse mosselen en inktvis gegeten, echt heerlijk!!
Straks gaan we even de stad verkennen en dan morgenmiddag naar Koh Phag Nan waar de full moon party is (de 26ste). Ben erg benieuwd hoe het daar is!
Geen lange verhalen dit keer en ook weinig spannende belevenissen, maar jullie zijn in ieder geval weer op de hoogte! Ik ga nog even genieten van het weer hier want hoorde dat het in Nederland niks is....

Cin x

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer