Weinig nieuws

Kijk, dan heb je eindelijk onbeperkt internet tot je beschikking, heb je vrij weinig meer te vertellen. Ik ben nog steeds in Kathmandu, en mijn dagelijkse werkzaamheden beperken zich nog steeds tot ontbijten, shoppen, internetten, lunchen, shoppen, dineren, even wat drinken en slapen. Jaja, het leven van een backpacker is zwaar... Het is me inmiddels gelukt om het een en ander aan te schaffen (rokjes, truitjes, shawltjes, vestjes) en een nieuwe backpack (voor 12 euro!!). Hopen dat ik straks alles nog mee ga krijgen naar India!!

Verder gaat het eigenlijk weer een stuk beter. Heb wat meer contacten met de meiden van de nieuwe vrijwilligersgroep, dus zondag met een stel wat wezen drinken (was erg gezellig) en dinsdag was ik met Marije de stad in geweest om te gaan shoppen. Toen sprong er opeens iemand op mn rug, bleek Chandra te zijn, een van de jongens uit Sauraha (waar we toen mee wezen waren motorrijden). Hij nodigde ons uit om 's avonds bij hem en wat vrienden van hem Daal Bhat te komen eten. Dat leek ons wel gezellig, en vooral erg lekker, dus daar zeiden we geen nee tegen!! Erg leuke avond gehad en ontzettend lekker gegeten. De jongens hadden zelfd gekookt en we werden compleet verzorgd door ze. We hoefden alleen maar het eten in onze monden te proppen en te kouwen, prima geregeld dus! Daarna nog even wat wezen drinken en op tijd weer naar huis. Ben ondertussen flink verkouden geworden en aan het hoesten en holadijee, de diarree is ook weer terug van weg geweest, dus doe het maar weer een beetje rustig aan. Gisteravond wel wezen stappen met Chandra. Was erg leuk, we gingen naar een Nepaleze bar met traditionele Nepalese live muziek en dansers en danseressen. Superleuke avond gehad en voelde me erg speciaal. Het is echt een locals place dus het was best bijzonder voor hen om een blanke in de tent te hebben.

Natuurlijk moest ik ook dansen (als enige meisje, er dansten alleen maar mannen en jongens) en dat was een groot succes.

Vandaag erg lang uitgeslapen aangezien ik de halve nacht weer op de wc heb doorgebracht (het wordt een gewoonte), maar alles lijkt nu weer ok te zijn dus ik wacht het weer rustig af.

Gister Hanna even op MSN gesproken en ze is weer veilig terug van trekking. Heeft het super naar dr zin gehad op de berg (voor het hele verhaal: http://hannaopreis.punt.nl) en ze komt morgen gezellig weer deze kant op... jippie!!! Hopelijk is met de bandh van volgende week de ambassade gewoon open en kunnen we dus onze visa regelen en richting India.

Oh, en ik heb dus een internetcafe gevonden met webcam en ben meestal rond 10 uur Nederlandse tijd even online. Dus mocht er iemand behoefte hebben om te zwaaien... ik kan terug zwaaien :)

Kus!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer