weinig nieuws

Heeeey wat is dat nou? Doe ik helemaal mn best om een heel verhaal op mn site te zetten, zijn er zowat geen berichtjes in mn gastenboek... Zijn jullie me zo snel al aan het vergeten????? :)
Weinig spannends te vertellen deze week. Het gaat eigenlijk wel lekker, school loopt goed en ik ben bezig met mn eigen projectje. We hebben namelijk aardig wat lastige, ongedisciplineerde kinders op ons schooltje rondlopen en ik merk dat de leraren dit wel een probleem vinden, maar niet echt weten wat ze eraan zouden moeten doen. Aangezien ik de lastigere kids toch echt het leuks vind, heb ik gisteren gevraagd of er eventueel behoefte is aan wat tips of richtlijnen hoe je op een andere manier met kinderen om kan gaan, en Thakur, ons contactpersoon op school zei dat dat wel zou kunnen. Het enthousiasme straalde er nog niet echt vanaf, maar ik vind het sowieso vaak moeilijk om hoogte te krijgen van de Nepalezen, dus ik ga de komende week gewoon een plannetje op papier zetten. Vind het in ieder geval leuk om me daar in te verdiepen en bezig te zijn met iets dat me echt boeit, en hopelijk kunnen ze toch het een en ander toepassen en heeft het positief effect. Merk dat ik hierdoor wel wat meer uitdaging zie in het werk op de school en ik er nu weer wat meer zin in heb, dus dat is ook altijd leuk.
Verder een rustig weekje gehad, in het huis loopt het okay, dus dat is ook wel fijn. Minder fijn voor jullie want daardoor ook weinig nieuws.
Hoorde wel van Koerd dat bellen naar mobiel in NL net zo duur is als naar een gewone telefoon (komt ie nu mee!!!!!) dus Ils en San, ik probeer zo snel mogelijk te bellen. (sannie, hou je taai, ik stuur je sowieso dikke knuffels vanuit Nepal en denk aan je!).
Nou mensen, morgen ben ik ws weer online, probeer 's avonds te komen zodat ik ms nog wat mensen op MSN tref maar we zien de rest van de groep in Sauraha dus weet niet echt wat de plannen zijn. Check in ieder geval mn gastenboek en mn mail (hint hint: zou leuk zijn  als die helemaal vol stond hahahahaha!)

Dikke kus en tot morgen!!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer