En toen waren er nog drie...

First of all: HAPPY MERRY CHRISTMAS TO EVERYBODY (Nepalees Engels is af en toe zo grappig!)


Wij hebben gister genoten van een heerlijk niet-echt-kerstmenu bij de Busy Bee. Onder begeleiding van een live band, een fles wijn en een leuk nepalese manfiguur ;) een heerlijk kerstfeest gehad, al is het kerstgevoel hier ver te zoeken. Op een of andere manier doen watjes in bananenbomen, een nepalese kerstman en een bandje dat de tekst van 'Last Christmas' net niet helemaal kent, het toch niet helemaal.

Met mn buikje gaat het ondertussen weer prima, ik zit ondertussen een Toblerone op te smikkelen, we moeten tenslotte niet teveel afvallen hier :) Morgen weer terug naar Parsauni, dus dan wordt het weer Dahl Bat en Chocofuns!

Verder nog een wat minder leuk nieuwtje, Lisette zal morgen niet meer mee naar Parsauni komen. Ze was de afgelopen 2-3 weken steeds erg verkouden en niet lekker en het werd steeds maar slechter. In plaats van naar Pokhara te komen vorige week had ze dus besloten naar KTM te gaan om daar een dokter op te zoeken. Uiteindelijk is eruit gekomen dat ze astma heeft en problemen met haar schildklier. Dit kan niet hier behandeld worden dus het ziet er naar uit dat ze binnen zeer korte tijd terug naar Nederland zal vliegen. Erg vervelend maar helaas zit er niks anders op en je gezondheid is natuurlijk niet iets waar je al te makkelijk mee om moet springen.

Tja, verder weinig nieuws eigenlijk. Bedankt voor alle kerstkaartjes, groetjes en emailtjes. Geen kerstkaarten van mij deze keer, maar ik denk aan jullie en ik gedachten ben ik bij jullie (maar dan wel met dit weer he? ;) )

Nog hele fijne kerstdagen, niet teveel eten, en een supergezellig en gezond nieuwjaar!!!

Liefs,

Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer