Thaise politie en ander leed

Ok, het kan niet altijd rozegeur en maneschijn zijn.... Van de week was dus de Full Moon party op Koh Phagnan. Rimma, Ru en ik zijn de 24ste richting Koh Phagnan gegaan omdat we er op tijd wilden zijn. Toen we daar aankwamen (wij zaten aan de andere kant van het eiland, ongeveer 45 min van de plaats waar het feest is) ingecheckt in een resort op een vrij afgelegen stukje strand. Supermooi, maar erg ver van alles vandaan, dat vond ik wel een beetje jammer, want ookal vind ik sommige dingen erg toerisisch, ik vind het toch wel erg gezellig om een beetje uit te kunnen gaan en dingen te kunnen doen.
De volgende dag besloten we dus naar het drukke gedeelte van het eiland te gaan (Haad Rin), waar ook het feest is. Ja, en blijkt er dan net die dag een storm op komst te zijn.... Helemaal verzopen (en dit is niet overdreven, een  meisje bij het hostel geloofde serieus dat we met onze kleren aan waren gaan zwemmen) weer terug in het hostel en aangezien de zee warmer is als het regent, gaan zwemmen. Dat was wel een erg toffe ervaring.
Er was enige onduidelijkheid betreft de full moon party aangezien er een tyfoon zou komen, maar uiteindelijk ging ie wel door. Wij vol goede moed erheen en het eerste gedeelte van de avond was supergezellig. Tot we erg enthousiast op een tafel stonden te dansen en mn tas gejat werd. Met mn telefoon en digi cam. De rest van de avond dus op het politiestation gezeten om aangifte te doen (wat allemaal niet zo makkelijk blijkt te zijn in het Thais). Beetje jammer allemaal dus.

Nu zijn we weer op Koh Samui en ga ik nog even genieten van mn laatste weekje, het gaat snel.
Sorry, geen leuk verhaal dit keer, maar ik kon het verliezen van mn telefoon en camera helaas niet grappiger maken dan dit...

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer