Soms...

Tja, en soms lopen de dingen niet zoals je gehoopt had. Ik ben gister weer terug verhuisd naar Mustang Holiday Inn, het hotel waar alle vrijwilligers zitten. Het bleek toch niet zo goed te lopen tussen Jeewan en mij en in plaats van heel hard te gaan hopen dat het misschien toch wel wat zou worden, heb ik er gister een streep onder gezet en heb mn spullen gepakt. Erg jammer, maar soms gaan de dingen nou eenmaal zo.

Heb nu dus een paar off days (gehad). Merk dat ik er even aan moet wennen om weer alleen te zijn en vind het moeilijk om mn draai te vinden. Tel daarbij op dat mn buik nog niet 100% normaal doet (al voel ik me vandaag wel weer wat beter) en dat resulteerd in het feit dat ik mijn dagen voornamelijk in internetcafe's doorbreng. Heb gister gehoord dat we geen avondklok meer hebben, dus denk dat ik vanavond even ergens heen ga in de hoop wat leuke mensen te vinden, want het wordt toch best allenig zo alleen :)

Vermaak me voornamelijk door lekker op terrasjes wat te drinken, boekjes te lezen, muziekjes te luisteren en kaartjes te schrijven. Op zich wel lekker op het moment, maar om dat nog een week te doen... nee! Zelfs tot shoppen lijk ik momenteel niet echt te kunnen komen. Wat op zich wel weer goed voor de portemonnee is (vooral aangezien ik van de week een Nepalees maandsalaris heb uitgegeven aan een nieuwe discman nadat de goedkope van de Mediamarkt om een bepaalde reden zo goedkoop bleek te zijn... zucht hihihi).  Ik moet nog een nieuwe backpack kopen want die van mij is ontzettend onhandig, maar wil daarbij graag een second opinion dus vrees dat Hanna de lul (muts sorry) is wanneer ze weer terug is.

Volgens mij klinkt dit berichtje een stuk chagrijniger dan bedoeld, maar dat vakt allemaal wel mee hoor. Ik moet gewoon weer even wennen aan het echte leven na 3 maanden tussen de buffalo's en geiten vertoefd te hebben :)

Liefs van een misschien wel beetje boerenmeisje (zou het echt???)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer