Salou

Oh mijn god, waar we nu toch terecht zijn gekomen!!!!!

Zondag hadden wij besloten maandagochtend de bus te pakken naar Baga, waar we wilden duiken. Helaas (of gelukkig) besloot het lot anders en waren wij door Hanna's buik genoodzaakt een extra dagje in Benaulim door te brengen. Hanna voelde zich tegen de middag weer een stuk beter, en ik was stiekem nog niet helemaal klaar om verder te reizen, dus al met al kwam het wel goed uit.

Aangezien het een heel gedoe is om met de bus(sen) in Baga te komen en er woensdag een rechtstreekse bus gaat in verband met de wekelijkse markt die hier is, besloten dus nog een dagje te rieleksen in Benaulim, voor we onze tassen weer op de ruggen takelden en naar het noorden vertrokken.

Hier aangekomen kregen we een kleine cultuurshock, het is lang geleden dat ik zoveel blanken bij elkaar gezien heb. En wat voor blanken!! Ik had net zo goed in Llorett of Salou kunnen zijn, vervang alleen het hele strand vol met middelbare, net iets te dikke, verbrande Nederlanders door hetzelfde aantal middelbare, net iets te dikke, verbrande Engelsen en ja: je bent in Baga!

Al met al ben ik niet erg onder de indruk van deze plaats. Helaas zitten we nog een paar dagen vast aangezien Hanna dr PADI doet en pas zondag klaar is. Wat we na zondag gaan doen is nog niet helemaal zeker. Naar Palolem (in het zuiden) wat het mooiste strand van Goa schijnt te zijn, maar wat ws ook wel toeristisch is, of terug naar Benaulim, waar we het allebei toch wel erg naar ons zin hadden.

Of ik een duik ga doen is nog niet helemaal duidelijk. Er schijnt hier niet veel te zien te zijn en het zicht is niet zo super. Aangezien het ook nog steeds 50 euro is, wacht ik de eerste duik van Han even af. Even kijken wat zij te zien had enzo. Tot die tijd breng ik mn dagen door met... tja, eigenlijk met niks. Beetje lezen, beetje muziek luisteren, beetje eten (eindelijk weer vlees en vis, dat vegetarisch zijn is niks voor mij!) en denken over de afgelopen 6 maanden. Ondanks dat ik ontzettend veel zin heb om weer naar huis te gaan, voelt het ook wel weer een beetje raar en onrealistisch...

Liefs,

cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer