poging 2... kl..e internet

Hoi allemaal

Even een kort berichtje want ben een beetje chagrijnig. Heb vanmiddag

ruim een uur non stop zitten typen en op het moment dat ik op opslaan druk... vliegt internet eruit en ben ik alles kwijt. Baalde dus gigantisch. Misschien dat ik binnenkort in een hele enthousiaste bui ben en opnieuw het hele verhaal ga opschrijven (want het was best leuk al zeg ik het zelf), maar vanavond niet.
Ik ben dus inmiddels weer terug in Bangkok en ben het echt zat hier. Ik vind het hier helemaal niet leuker worden naarmate ik langer in Thailand ben. De mensen hier zijn zo chagrijnig in vergelijking met het noorden... bah! Gelukkig ga ik morgen alweer weg. Heb vandaag de bus geboekt naar Cambodja en blijf daar als het goed is 3 dagen (dus zaterdagavond weer terug in Bangkok).

Ik heb nog geen idee hoe het daar zit met internet enzo en weet ook niet of mn telefoon werkt, dus dan weten jullie hoe het komt als ik eventueel niets van me laat horen. Nu duik ik lekker mn bedje in want om kwart voor 7 gaat de bus (gaap)

Cindy x

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer