Nog 2.5 week!

Hallo allemaal!

Het is bijna zover!!! Nog 2.5 week en dan zit ik in het vliegtuig naar Bangkok!! Ik heb inmiddels mijn paspoort gehaald (die liep natuurlijk 5 maanden na terugkomst af, terwijl hij nog 6 maanden geldig moest zijn), mijn prikken zijn binnen (als je lief kijkt krijg je gewoon een stickertje met een olifant, dat maakt het prikken een stuk minder erg!) dus ik dacht, nu is de tijd om iedereen weer lastig te gaan vallen met mn verhalen. Iets anders dan toen ik in Australie was, maar dit leek me wel makkelijk. De meeste mensen weten ondertussen wel wanneer ik weg gaan, en wanneer ik weer terug kom (ben tenslotte al een tijdje aan het aftellen), maar even voor alle mensen die me willen uitzwaaien en/of ophalen, mijn vluchtgegevens:

Vertrek Amsterdam 27-10-2004, 14.25 uur vluchtnummer China Airlines CI 066

Aankomst Bangkok 28-10-2004, 06.50 uur

Vertrek Bangkok 05-12-2004, 02.25 uur China Airlines CI 065

Aankomst Amsterdam 05-12-2004, 9.30 uur

Tja, en verder zijn mijn plannen eigenlijk nog vrij non-excisting. Ik heb niks geboekt in Bangkok, geen idee hoe het allemaal gaat lopen als ik daar aankom, maar lees dat er in principe genoeg mogelijkheden zijn en dat ook veel hostels geen boekingen accepteren, dus we zien het allemaal wel. Verder wil ik dan eigenlijk zo snel mogelijk naar het noorden, waarschijnlijk met de trein, maar neem aan dat ik daar wel van andere mensen hoor wat het leukste is. Ergens in mn 5 weekjes moet ik het land uit om een nieuw visum te krijgen, dus ben van plan om naar Angkor in Cambodja te gaan, dat lijkt me helemaal super. En uiteindelijk lekker chillen op de eilanden. Daar wil ik in ieder geval op 26 november zijn vanwege de full moon party die ik wel echt wil meemaken. Maar goed, zoals velen van jullie inmiddels wel weten heb ik altijd veel plannen, en veranderen ze onderweg minstens even vaak, dus we zien het allemaal wel.
Ik heb in ieder geval superveel zin, ben nu het boek "Thailand, zacht als zijde, buigzaam als bamboe" aan het lezen, dus ben al helemaal in de stemming aan het komen :) Misschien binnenkort nog een mailtje vanuit Den Haag (mensen zijn vast erg benieuwd naar de ontwikkelingen betreffende het oh zo spannende tas-inpakken) en anders spreek ik jullie vanuit Thailand!!!

Liefs,

Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer