---------------nieuwe plannen--------------

Hallo mensen!!

Welkom (terug) op mijn site!!!
Zoals jullie weten staat de volgende trip weer gepland, dus wordt het tijd dat ik jullie eens officieel op de hoogte ga stellen van mijn plannen voor het komende jaar. Het is nu donderdag 18 augustus. Over 65 dagen zal ik in het vliegtuig stappen naar Kathmandu :)
In Kathmandu zal ik 3 maanden vrijwilligerswerk gaan doen via Cross Borders (www.cross-borders.info voor de geinteresseerden). Daarna zijn mijn plannen nogal vaag, wat ik nu in mn hoofd heb is het volgende: 20 januari ben ik klaar met werken. Graag zou ik dan nog een trekking willen doen in Nepal en een kort bezoek brengen aan Tibet om vervolgens richitng India te gaan. Wat ik daar ga doen, hoe, met wie, en hoe lang... tja, dat beslis ik wel als ik daar ben. Zeker is in ieder geval dat ik vanuit India naar Bangkok vlieg om nog wat meer van Thailand en Cambodia te zien. En ja, als ik daar nou toch ben, kan Laos er ook nog wel bij! Het plan nu is om op 7 juli volgend jaar terug te vliegen, maar heb een flexibel ticket dus pin me daar niet op vast (dat zullen de mensen die me een beetje kennen ondertussen ook niet meer doen denk ik haha).

Tja, en dan nu de voorbereidingen. Het is wel heel anders dan mn jaartje Australie, toen ik binnen een maand in het vliegtuig zat en nog maar net wist waar in Australie Perth precies lag... Ik heb erg lang de tijd om alles voor te bereiden en dit keer de dingen goed te plannen. Mijn grootste zorg (huis) is inmiddels opgelost... thanks Ran! En ook voor mn autootje heb ik een pleegmoeder gevonden (thanks Es). Inmiddels ben ik ook over de grootste stress wat betreft de nieuwe zorgverzekering heen (wie verzint die onzin?!?!) en ligt mijn ontslagsbevestiging in de bus. Ik ben dus klaar om te gaan!

Nouja, bijna dan. De komende maand zal ik nog wat prikken moeten halen (bah!) en nog een bezoekje moeten brengen aan de tandarts... leuke vooruitzichten... Maar aan de andere kant, liever hier dan in Azie zullen we maar zeggen!

Zo, dat was even een korte inleiding op mijn nieuwe reisavontuur. De volgende keer zal ik wat meer vertellen over het werk dat ik daar ga doen. Nu ga ik nog even genieten van het Nederlandse zonnetje want volgens mij is het morgen alweer over met de pret....

Liefs,

Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer