Motoren en olifantenpolo

Stiekem toch nog even een korte update, ik heb zo'n leuke dag gehad, ik wilde het gewoon even delen! Gisteravond nadat ik mn stukje op de site had gezet zijn we nog even wat gaan drinken hierzo. Kwamen toen in gesprek met 2 nepalese jongens. Was allemaal wel gezellig en toen kwamen we erop om vandaag met zn zessen (Lisette, Hanna, ik, de twee jongensen een vriend van hen) op de motor naar de olifantenpolo te gaan. De wat?? Ja, het was vandaag de finale olifantenpolo... hoe grappig is dat?!?! Dat wilden we natuurlijk niet missen. Dus wij om half 7 op de motor gestapt (sorry Q, zonder helm en met korte broek..... niet boos worden). Dat was een hele belevenis over al de zandweggetjes. Maar wel supertof. 's Ochtends erg koud en nat dus ik zag niks en alles wat bevroren, maar de terugweg was echt super. Zo mooi. Olifantenpolo was ook erg grappig, al die olifanten die achter de bal aan aan het rennen zijn. Ja, dit is toch wel een van de leukste dingen die ik hier tot nu toe gedaan heb!!!
Op de terugweg naar 20.000 lake geweest, een lake in een bos, supermooi.
Maar goed, nu hebben we af gesproken om wat met ze te gaan eten en iedereen staat op me te wachten dus ik ga even afronden. Beetje een chaotisch verhaal maar wilde het toch even kwijt hihi!!!

Dikke kussen!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer