monsterbusrit deel 2

Gelukkig was het 2e deel van onze reis naar de stranden van Goa een stuk minder hectisch. Heerlijk geslapen in de bus en in Goa aangekomen bleken ook alle bussen daadwerkelijk te gaan naar de plaatsen die ze beloofden, een meevaller dus.

Inmiddels zitten we alweer 2 dagen met onze luie billetjes op het strand. En moet eerlijk zeggen: ik vind het heerlijk. Het is de meest toeristische plaats waar we tot nu toe zijn geweest (ookal is het laagseizoen) en heb al bijna 6 maanden niet zoveel blanken bij elkaar gezien.

Behalve alleen op het strand liggen doen we ook nog actieve dingen. We lopen af en toe van het strand naar het restaurant om heerlijke vis te eten, we springen in de golven (waarbij ik al meerdere keren mn bikini ben verloren en tegen de grond gesmakt ben) en gisteren zijn we naar de nightmarket geweest.
Tja, dat was het zo'n beetje. Zoals ik al zei: echt vakantie!

Gister waren we op de markt wat Engelsen tegengekomen waar we een biertje mee hebben gedaan en hebben ons record laat naar bed gaan verbroken (kwart voor 3, echt een unicum in India). Straks gaan we ook met hen en een Nepalese Amerikaan wat eten, en daarna wat drinken dus dat is wel gezellig. Miste dat backpackerleventje wel een beetje de afgelopen maanden.

Morgen gaan we naarBaga, een strand wat meer noordelijk. Rond Baga zijn alle raves en parties, maar denk dat die wel een beetje voorbij zijn, aangezien het seizoen maar tot maart loopt. Er is in ieder geval een duikschool en ik wil heel graag duiken en Hanna zit eraan te denken een duikcursus te doen, dus dat is wel leuk.

De laatste dagen willen we spenderen op Palolem, wat het mooiste strand van Goa schijnt te zijn. Daar zullen we waarschijnlijk nog wat mensen van onze reis (onder andere Dorreke en Emile van Cross Borders) gaan ontmoeten, al met al een leuke afsluiting van onze reis lijkt me zo.

Nu is het echt aftellen, nog maar 2 weekjes :)
Dikke kus, en Q, speciaal voor jij wat witte stukjes in het geheel :)


Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer