Julien

Hallo mensen,

Ik ben verliefd! Woensdag zijn we op camelsafari gegaan en daar stond ie: de liefste kameel die ik ooit gezien heb (nou heb ik niet zoveel kamelen gezien, maar dat doet er niet toe): Julien! Mijn lieve Julien was de enige kameel die zich gewillig liet knuffelen, aaien en kussen (niet op de mond, zooooo erg ben ik nou ook weer niet!) en tegenstelling tot Moria, die elke keer als Hanna ook maar iets te dicht in de buurt kwam probeerde een van haar staartjes op te eten :)

We hebben dus de afgelopen 2 dagen en nachten in de woestijn doorgebracht, en het was gaaf!!! Erg warm en ben ontzettend verbrand, maar het was ontzettend koel om op zo'n beest te rijden. 's Avonds een kampvuurtje op een zandduin onder de sterrenhemel, en 's ochtends wakker worden met een prachtige zonsopgang: super! Gisteravond een moonlightdrive gedaan, en dus in het donker op de kameel van de ene zandduin naar de ander gelopen. Het is allemaal vrij vermoeiend en overdag superheet (35 graden in de schaduw) dus ik had een behoorlijk rode neus, spierpijn in spieren die ik al lang vergeten was en zand op plaatsen... nouja, overal eigenlijk... maar het was zo de moeite waard!

Zaten in de groep met 2 Nederlandse meiden en een Israelische stelletje, erg leuke mensen. De meiden hebben ook ongeveer dezelfde plannen als wij dus gaan morgen in ieder geval met hen naar Jodhpur en gaan daarna richting het zuiden.  Erg gezellig dus.

Maar goed, deze computer heeft geen msn en heb best zin om te chatten dus ga maar eens een stoeltje opschuiven.

Tot de volgende keer! (wow, ik kan dus wel korte verhalen schrijven!!!! hihi)

Kus,

Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer