Even voorstellen... Koen

Even voorstellen,

Ik ben Koen. Ik zal de komende tijd het reisgenootje zijn van Cindy. Misschien moet je lachen omdat ik er een beetje raar uitzie, een roze kikker zie je natuurlijk niet elke dag. Maar ik ben ook niet zomaar een kikker. Ik ben een speciale kikker die Cindy gaat helpen geld in te zamelen voor het goede doel, in dit geval natuurlijk Cross Borders.


Aangezien Cindy daar al helemaal voor niks gaat werken kan ze natuurlijk niet ook nog eens langs alle deuren om om een kleine bijdrage te vragen, vandaar dat ik mijn hulp heb aangeboden. Het werkt op deze manier:

Je bepaalt welk bedrag je zou willen doneren aan Cross Borders (met een minimum van 5 euro). Je kan dit natuurlijk gewoon storten, maar leuker is als je mij mailt met een opdracht die je verbindt aan je donatie. Een soort van heitje voor een karweitje zeg maar. Bijvoorbeeld: ik doneer 10 euro als je een foto neemt van jou op een olifant, of als je een foto neemt van jou met een bord Dal Baht. Ik noem maar iets. Leuk voor jou, leuk voor mij maar vooral leuk voor de Nepaleze kinderen die met behulp van jouw geld beter en leukere onderwijs kunnen krijgen.

Op het moment dat ik je opdracht heb volbracht zal ik de foto op de site zetten en je een mailtje sturen met het rekeningnummer waar je je donatie op kunt storten. Ik zorg dan dat het geld op de goede plaats terecht komt en zal je natuurlijk via de site op de hoogte houden van wat er met je geld is gebeurd.

Ik zou zeggen, mensen, wees creatief, verzin wat leuke opdrachten voor me, want anders verveel ik me ook maar als Cindy aan het werk is... Mailen kan je naar het volgende adres:

kikker.koen@hotmail.com

Ik hoop jullie snel te horen en ben benieuwd naar jullie creativiteit.

De opdrachten die ik binnen heb zal ik steeds plaatsen onder het kopje: Geef Koen iets te doen. Ben jij de eerste die er iets op zet??

Een dikke kikkerknuffel van Koen (oh, en ook de groetjes van Cindy)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer