Even snel

Hoi mensjes thuis!

Even snel een berichtje om jullie allemaal te laten weten dat het hier goed gaat. Internet is hier ontzettend duur dus ik ga het niet te lang maken. Morgen op weg naar 'huis' komen we langs Naranyaghat waar het allemaal meer te betalen is, dus hopelijk dan een wat uitgebreidere update (gister lag de verbinding er overal uit, hoop dat dat morgen weer opgelost is).
Maar goed, we zitten nu dus al een weekje of 2 in Parsauni en moet eerlijk zeggen dat ik het van de week toch wel een paar keer behoorlijk moeilijk heb gehad. Omdat Nepal ruim 150 feestdagen per jaar heeft en november de feestmaand is, vrij weinig school gehad en dan is zo'n dorpje toch echt even niks voor mij. Het is allemaal erg primitief en toch ook wel erg geisoleerd. Maar van de week zijn we echt begonnen op school en de afgelopen paar dagen merkten we ook wel dat het allemaal een stuk lekkerder gaat lopen. De kinderen en leraren spreken echt erg sl;echt en weinig engels, en in het begin zaten vooral de leraren ons echt aan te kijken met een hoofd van": wat komen jullie hier doen?? Maar de laatste paar dagen was echt heel leuk en dan merk je dat de leraren ook heel veel met je willen praten om hun engels te oefenen, kortom, ik heb er wel vertrouwen in!!
Maar goed, ik ga nu even mn mailtjes lezen en dan hopelijk morgen een wat uitgebreidere update. Ben superblij met al jullie mailtjes en zal proberen jullie allemaal terug te mailen. Sorry als dat dit weekend niet gaat lukken, maar denk wel aan jullie hoor!!!! :)
Hele dikke kus en tot morgen!!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer