Eindelijk wat foto's

Na heel wat frustraties, woedeaanvallen en bijna huilbuien nu eindelijk de eerste foto's online. Met heeeeeeeel veel dank aan Erik, want mij lukte het steeds maar niet. Ik heb een heleboel foto's zijn kant op gestuurd en hij zet ze op de site als ie tijd heeft, dus check af en toe het foto album mocht je wat visuele indrukken vanuit Nepal wensen te ontvangen.
Met mij gaat het ondertussen weer wat beter, eet sinds gisteren weer normaal en hou het allemaal wel goed binnen dus moet goedkomen vanavond (we gaan met zn allen uit eten voor kerst). Morgen laatste dagje Pokhara en dan zal het waarschijnlijk een week of 3 duren voor jullie me weer horen aangezien we van plan zijn de weekenden 'thuis'  te blijven. Ik zal morgenavond nog even proberen te internetten, dus mocht iemand zich vervelen op eerste kerstdag, hou je MSN in de gaten :)
Misschien tot morgen en anders tot volgend jaar! Doe voorzichtig met het vuurwerk (en vergeet mn kerstkransjes niet hihi!)

Liefs en een dikke kerstknuffel,
Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer