dreads

JJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAA, het is eindelijk zover, ik heb dreads!!
Ze zijn nog een beetje dun en vrij springerig, maar ben er superblij mee.
Gister met Ilse naar Almere gegaan om daar 6.5 uur lang gepijnigd en gemarteld te worden. Het eerste uur riep ik nog heel stoer dat het allemaal wel mee viel en dat ik wel wat getrek aan mijn hoofd gewend was (mijn moeder zei altijd: wie mooi wil zijn moet pijn lijden.... zoooo... ben ik even mooi nu dan!!!!), maar enkele uren later moest ik toch echt even flink op mn tanden bijten.
Maar om half 6 liep ik toch stralend naar buiten met een hoofd vol grappige babydreadjes. Het zal nog wel even duren voor ze zich goed kunnen vormen, daar staat toch wel een aantal maanden voor, maar gelukkig heeft Lisette die ook met mij mee naar Chitwan gaat ook dreads gehad, dus dan mag ze me lekker helpen de komende tijd hihi.

Nouja, naast mijn dreads ben ik de afgelopen paar dagen voornamelijk bezig geweest met het voorbreiden van mijn reis. Over een kleine 2.5 week zit ik namelijk al in Nepal!! Het gaat nu echt snel! Woensdag mn afscheid met mn team gehad. Aangezien ik onregelmatig werk zie ik buiten de vergaderingen nooit mijn hele team op hetzelfde moment, dus was de afgelopen vergadering een mooi moment voor een laatste gedag. Ik moet nog 4 nachten werken, dus deze week zal ik echt afscheid nemen van de kiddies.

Langzaamaan ben ik ook al wat dozen aan het pakken, zodat Randy hier over 2 weken zijn spullen kwijt kan. Jeetje, wat heb ik een hoop troep bewaard zeg!!! Toen niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn huis een enorme chaos werd raakte ik de kluts een beetje kwijt, maar ondertussen zie ik langzaam weer stukjes grond verschijnen dus het komt allemaal wel goed.


Maandag mijn eerste Lariamtablet geslikt. Ik heb de meeste vreselijke bijwerkingen gehoord, nachtmerries, hallucinaties, depressieve gevoelens... Was dus een beetje huiverig om te gaan slikken, maar als je er tegen kunt is het wel de beste oplossing voor Zuid Oost Azie aangezien ik te lang ga voor Malarone en de muggen resistent zijn voor Paludrine. Nadat ik mn pil geslikt had dus op de bank gaan zitten, wachtend op de vliegende olifanten, stemmen in mn hoofd en huilbuien.... Maar niks... Nu, 5 dagen later nog totaal geen effect gevoeld, dus met een beetje geluk ben ik een van de mensen zonder bijwerkingen... Keeping my fingers crossed!

De rest van de week voornamelijk gevuld met het kopen van allerlei dingen die 'toch best wel handig zijn'. Sta er altijd weer verbaasd over hoeveel dingen ik kan verzinnen die ik kan kopen nadat ik besloten had niks meer in Nederland te kopen hihi.

Zondag de 16e gaan ik en de andere mensen die naar Chitwan gaan (Hanna, Koerd en Lisette) naar Steenwijk om Arnold op te zoeken. Arnold is in januari naar Chitwan geweest en is dus de laatste vrijwilliger die in het plaatsje gezeten heeft waar wij heen gaan. Hij zal ons dus wat meer kunnen vertellen over hoe het daar was, wat we kunnen verwachten en zal vast genoeg tips hebben. Ben dus erg benieuwd! Wel ontzettend leuk dat han, Liset, Koerd en ik al zoveel contact hebben. Toch wel fijn om alles nu al lekker met elkaar te kunnen bespreken, zeker Hanna en ik zijn van die mutsen die over alles lopen te twijfelen dus dat is altijd wel lachen.


Nou mensen, ik zal even wat foto's van mn dreadjes online zetten, maar ik vind eigenlijk dat jullie ze gewoon nog even live moeten komen bekijken in de fiddlers volgende week :)

Liefs,

Cindy

Oh, en vergeet niet om ook af en toe eens 'geef Koen iets te doen' te bekijken! Er staan ondertussen al aardig wat opdrachten, dus Koen heeft best al wat te doen maar hij heeft 9 maanden de tijd, dus ik zeg: er kan nog meer bij!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer