Chaos, feestje, Steenwijk en meer chaos...

Zaterdag was het dan zo ver, mijn afscheidsfeestje. Toen ik wakker werd had ik al het idee dat er iets niet klopte en na een kleine temperatuurcheck bleek ik gelijk te hebben: ik had dus gewoon koorts!! Op mn afscheidsfeestje!!! :( Gelukkig deed de iboprofen wonderen en heb ik er tijdens het feest niks van gemerkt!!
Heb een superleuek avond gehad, erg gezellig en er waren zoveel mensen gekomen, echt superleuk om iedereen nog even te zien! Thanks allemaal ook voor alle leuke en lieve cadeautjes. Van mn ex collegaatje Daphne had ik de avond ervoor een vriendenboekje gekregen die zaterdagavond rond is gegaan in de kroeg, zodat ik allemaal leuke herinneringen heb! Jammergenoeg was ik wel zo blond om mn vriendenboekje aan het eind van de avond in de Fiddlers te laten liggen.. en dat terwijl ik zo benieuwd was wat iedereen had geschreven. Gelukkig wilde Ran nog wel even langs fietsen en kon ik de volgende ochtend nog even langs rijden om 'm op te halen.
Daarna op tijd naar Hollands Spoor om de reis naar Steenwijk te beginnen. Vlak voor Leiden smste Hanna dat haar trein vertraging had en ze de aansluiting zou missen. Ik er dus uit in Leiden om haar op te wachten, waardoor we ook de volgende treinen zouden missen. Een half uurtje later dan gepland (3.5 uur later dan vertrek) stonden we dan ook velig en wel op Steenwijk om zeer enthousiast ontvangen te worden door Arnold, ouders en Nynke. Ontzettend verwend met lekkere dingetjes en natuurlijk met foto's en verhalen over hun tijd in Nepal. Arnold en Nynke hebben een beetje verteld wat ze daar op school hebben gedaan en tips gegeven. Ook kregen we te horen dat we helemaal niet in een hutje zouden slapen, maar in een echt huis met 2 verdiepingen en een dakterras!! Het klinkt allemaal erg tof en ben uiteindelijk wel erg blij om in Chitwan geplaatst te zijn want het klinkt wel alsof je het echte Nepal zal beleven, waarschijnlijk meer dan vanuit een hotel in Kathmandu. Ben nog steeds erg benieuwd hoe ik het zal vinden, met praktisch geen privacy en moderne communicatiemiddelen, maar volgens mij moet dat wel gaan. Heb het idee dat het ook een leuke groep is, vooral met Hanna de grootste lol gehad. Op de terugweg zelfs een conducteur zo ver gekregen dat ie ging strippen voor de foto... Ik deed t bijna in mn broek (Hanna ook, zie foto!)

Erg grappig!!

Jammergenoeg is het dansje er niet bij te zien

Hanna en Koerd, op de heenweg... ook heel blij!

Nu nog een paar daagjes om alles te regelen. Morgen komen er nog een paar vriendinnen (en Mart...) langs voor mn open kast. Tja, weet ook niet zo goed wat Mart voor spannends in mn kast denkt te vinden, ik denk dat ik hem de keukenkastjes amar laat plunderen hihi!

Nu snel mn bedje in, ben beetje moe en erg slecht in geregel... Foto's van het feestje volgen snel!!

Sweet dreams! x

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer