Bijna zo ver!!

Hoi allemaal!!

Het begint nu echt op te schieten, over minder dan 24 uur zit ik gewoon al in het vliegtuig!! Ben net nog even snel naar de stad geweest (ja, ik doe alles op het laatste moment) omdat het slotje wat ik gister gekocht had niet meer dicht ging. Natuurlijk ging ie wel dicht toen ik het hele verhaal aan de mevrouw achter de kassa vertelde, dus ik stond weer lekker voor gek, maar goed... Dat kon je verwachten!
Nu moet ik toch eindelijk eens beginnen met mn tas in te pakken (nee, ook dat heb ik nog niet gedaan). Begin er wel aan te twijfelen of het wel zo'n goed idee was om meteen uit mn nachtdienst in het vliegtuig te stappen, ik moet vanavond nl nog werken maar ben ondertussen best wel moe. Maar hopen dat ik een beetje kan slapen dus.
Ben erg benieuwd hoe het in Bangkok zal gaan, ik heb nog geen eens een Lonely Planet (die schijnen daar goedkoper te zijn, en we blijven tenslotte Nederlander), dus die moet ik ook maar meteen aan gaan schaffen.
Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in.
Ik ga nu toch eens even snel een begin maken met mn tas, straks komen mn ouders nog even een bakkie doen dus dan komt er ook niet veel van.

Liefs,

Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer