Afscheidstranen

Okay, de eerste afscheidtranen hebben gevloeid... Het blijft altijd een dubbel gevoel en niet altijd even makkelijk. Gister afscheid genomen van de kiddos op werk. Op zich zijn er gelukkig allemaal vrij 'nieuwe' kinderen en 's nachts bouw je niet een onwijze band met ze op, maar het is toch een vreemd gevoel om nu echt mn sleutels ingeleverd te hebben en definitief afscheid genomen te hebben van de Botter, het is en blijft ondanks alles toch wel mn groepje. Daarnaast wordt je toch wel geconfronteerd met het feit dat het echte afscheid nemen nu toch wel begonnen is, het wordt nu een tijd van laatste keren, en daar ben ik nou eenmaal niet zo goed in. En ik weet dat het niet definitief is en ik heb ook wel gemerkt dat het, als je weer terug bent, net lijkt alsof je nooit bent weg geweest, maar het is toch altijd even slikken.

Maar goed, genoeg met het zelfmedelijden, er zijn natuurlijk ook weer leuke dingen om te vertellen. Ik heb mijn ticket binnen! Gister kreeg ik al een mailtje van Hanna dat zij die van haar had gekregen en nu was die van mij er ook!! Natuurlijk werd ik uit mn bed gebeld door de postbode, hij was aangetekend (de brief, niet de postbode) en gelukkig dacht ik er nog net op tijd aan om met mn slaperige hoofd mn panty van mn hoofd te trekken (jaja, mijn moeder zegt: je komt nooit aan een vent als je slaapt met een panty op je kop.... zou het daar aan liggen? hihi) terwijl ik de trap af strompelde. Kijkend naar de mascararesten op mn kin vroeg de postbode lachend: sliep je nog?!? GGrrrrrr.... nouja, had die man ook een leuk begin van zn dag zullen we maar denken hihi!

Koen met ticket!

Ta, wat heb ik nog meer te vertellen. Ik heb nog steeds geen last van mn Lariam, gelukkig! Maandag de laatste proefpil en als ik dan nog steeds niks gemerkt heb dan ga ik er vanuit dat ik er goed tegen kan en ik in ZO Azie gewoon aan de Lariam kan. Ik weet nog steeds niet zeker wat ik in Nepal en India ga doen, maar dat beslis ik daar wel. Even kijken wat de mensen daar ervan zeggen.
Van de week ook mn bergschoenen, een nieuwe bikini, nog wat meer kleren en douche en dreadspullen gekocht. Ik kan echt zoveel verzinnen om te kopen, en dat terwijl ik besloten had om hier niks meer te gaan halen. Maar het is gewoon zoooo leuk :)

Mn dreadjes gaan trouwens goed, ben er nog steeds erg blij mee. Een kind van mn werk moest ontzettend lachen toen ze ze voor het eerst zag en gister zei ze dat ze het in het licht niet zo raar vond als in het donker (ik maak haar altijd wakker om te plassen). "Je lijkt nu net op de zwerver van Abeltje..." Tja. dronken mensen en kinderen he, haha!

Volgende week zal nog even in het teken staan van de laatste dingen regelen en pakken (Randy heeft toch wel aardig wat spullen en mijn huis is niet zo groot). Volgens mij heb ik de belangrijke dingen wel geregeld, maar ik ben natuurlijk lekker chaotisch dus ga het toch maar voor de zekerheid allemaal nog even checken :)
Morgen mn afscheidsfeestje en zondag naar Arnold in Steenwijk, dus allemaal leuke dingen in het verschiet.

Ook staan er weer wat nieuwe opdrachten voor Koen op de site, dus vergeet ook die niet te checken. Waarschijnlijk krijg ik binnenkort ook een eigen column op de algemene site van Aroundtheglobe (www.aroundtheglobe.nl), maar daar volgende keer meer over.

Liefs,

Cindy

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer